kold katofalat
et stort bære kold cramfeice 2løg 2gryder katafoler kog kafolerne skær dem i skrver bland det sammen tilsæt evnt dil og hvid løg sæt det i køle skab natten over
leverpostej
250 gr svinelever
200 gr spæk
1 lille løg
25 g magarine
1 lille løg
30 gr mel
2 dl mel
1æg
slat peber alleghaande
2 benfri sild
leveren køres sammen med spæk spæg og løg 8 gange gemmem kødmaskine en opbagnung til beredes af magaririe, mel mæl.røres sammen med lever farsen hældes i en form beklæt med fine spækstrimler leverpostejen kogges i vandbad d,v.s i bradende med med med med vand i ovnen i ca ca 1 time derefrer gives tør varme i 20 minutter.
leverpostej med rødvinssky
100 gram lever postej
1/ dl piske fløde
30 gram magarine
4 skiver franksbrød
sky af 1 dl suppe
2 blade gelatine
1/ dl rødvin
Leverpostejen røres op med piske fløde, frænksbrød ristes gyldenbrunt og og sprøt i magarine, et lag leverpostej lækkes paa hver skive brød og dækkes med hakket sky som er tilberedt af rødvin
fedt til fx eksenpel jule and kan os bruges hele året
svinefedt
løg
kryderider timian
es og suppen,hvori den udbløte gelatine er opløst
brungsviger
500 grem mel ca 100 gram oma magarine 50 gram gær 2 dl 2 æg blandes liid dej
fyld
100 gram magarine 100 gram brun sukkeker
blandes sammen bages 225 gr ca 15 mininuter ell 20 minuter